Jouw partner in glas

Bij Alles Glas zijn we bij mensen thuis, maar ook bedrijven staan we bij in elk glasproject. Onze wapens? Vakkennis, montage-expertise en een uitgebreid netwerk. Zo zijn we bij Alles Glas de ideale partner voor elke organisatie.

  • Handel

  • Montage

  • Projecten

Heb je ons Sales-team al ontmoet?

Benny Verbruggen

Sales B2B Turnhout

Steenweg op Antwerpen 99

2300 Turnhout

Tel: +32 14 42 05 44

Mail: turnhout@allesglas.be

Fons De Vrij

Sales Manager

Riyadhstraat 28

2321 Meer

Tel: +32 3 303 96 03

Mobiel: +32 492 25 11 35

Mail: verkoop@allesglas.be

Karine De Bruyn

Sales B2B Meer

Riyadhstraat 28

2321 Meer

Tel: +32 3 303 96 04

Mail: meer@allesglas.be

Jouw partner bij uitstek

Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Goed nieuws, glas hoeft niet altijd zo gecompliceerd te zijn. Wij zetten onze kennis in om je bij elk glasproject te begeleiden en te adviseren. Voor elke vraag – van de geldende normen tot de beste technische oplossingen – staan we klaar.

Wij zorgen voor het glas, het beslag en de nodige begeleiding. Zelfs voor een complete montage of assistentie bij het monteren of inmeten vind je een partner in Alles Glas. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met je noden, wensen en budget.

Scheidingswanden kantoor
Glasrenovatie

Ons team staat voor je klaar

Waarom slaagt Alles Glas voor elke test? Dat hebben we aan ons team te danken, stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring in onze sector. Bijna 50, om precies te zijn.

Ons geheim is dat, naast ons talent voor het verkopen van glas, we als geen ander weten hoe het industriële productieproces verloopt. Daarmee onderscheiden we ons al jaar en dag van onze concullega’s. Met onze know-how en technologische kennis krijgen we elk project van de grond. Of je nu een particulier, een zelfstandige in bijberoep of een bedrijf bent.

Heb je maar een glasplaatje nodig? Of denk je aan een groots project? Alles Glas begeleidt iedereen van A tot Z!

Snel en betrouwbaar

Da’s net waar we bij B2B-klanten nóg meer belang aan hechten. Wie contact met ons opneemt wilt snel het juiste antwoord op elke vraag – daar zorgen we dan ook voor. Bij het eerste contact zetten we meteen de technische kennis van het Alles Glas-team om in de praktijk.

En samenwerken met Alles Glas? Dat betekent ook regelmatig contact met een vertrouwd gezicht als vast aanspreekpunt, iemand die weet wat jij wil en ons team ondersteunt in het tot leven brengen van jouw visie. Zo zorgen we voor transparantie en eerlijkheid. De beste basis voor vertrouwen, of niet?

Ons doel? Onze B2B-klanten blij maken met een prachtig resultaat, eentje waar zij, of hun klanten, nog jarenlang van kunnen genieten.

Windscherm Terras

Tijd voor een gesprek?