IDA Deuren en wanden

IDA binnendeuren en -wanden voor ieder interieur

Alles Glas is Premium Partner van IDA – ‘Interior Doors Aluminium’. De IDA binnendeuren en -wanden hebben karakter. Het design is minimalistisch dankzij de strakke belijningen en hierdoor is ons IDA-gamma razend populair bij woningen of kantoren die klasse en stijl moeten uitstralen. Als Premium Partner hebben we alle knowhow in huis om voor jou deuren en/of wanden op maat te maken in ons eigen atelier. Dit zijn alle voordelen:

  • Past perfect in elk modern interieur

  • Vakmanschap op maat

  • Eindeloos kleurenpalet

  • 100% duurzaam

IDA schept eindeloze mogelijkheden

Wij helpen jou om interieurdromen waar te maken. Limiteer je eigen creativiteit dus niet, maar vertel ons al je ideeën. Een greep uit ons aanbod:

Dubbele deuren

Hoekdeuren

Taatsdeuren

Vaste wanden

Met IDA ga je voor een unieke, industrial look

We werken binnendeuren en -wanden van IDA af in reliëf — zo krijgt elk IDA-product een unieke, industriële uitstraling. De achterkant heeft een strak en vlak profiel, met keuze uit echte tussenstijlen of opgekleefde kleinhouten. Contacteer ons zeker voor persoonlijk advies op maat. 

Kies bijpassende grepen en klinken

Geen deur zonder deurklink. Om volledig te matchen bij jouw smaak hebben we een ruim aanbod aan klassieke, moderne of industriële exemplaren. Voor schuifdeuren kies je tussen een moderne of industriële rail. 

Laat je inspireren

Bij Alles Glas stimuleren we je creativiteit. Daarom geven we voorbeelden van mogelijke realisaties in je huis of kantoor: een glazen deur in je woning die living en gang met elkaar verbindt waardoor je ruimtegevoel vergroot, een glazen deur naar je tuin om daglicht binnen te halen, een elegante draaiwand in je woning die van één ruimte twee kamers kan maken, een kantoor met glazen wanden die openheid en sociaal contact stimuleren of een ruimtebesparende schuifdeur voor kleinere kamers.

Wat jouw uitdaging of droom ook is: met IDA ervaar je de beste kwaliteit van je op maat gemaakte deuren en wanden.

Vertel ons je ideeën

Binnen 24 uur antwoord l Gratis opmeting (indien montage) l Vrijblijvende offerte