Dubbel glas verplicht

In een woning kan veel warmte verloren gaan via de ramen. Door enkele beglazing of gewoon dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas, kan je heel wat energie besparen. Bovendien is het vanaf 2020 verplicht om in je woning minstens ramen met dubbel glas te hebben. Eigenaars die het beter doen en meteen hoogrendementsglas plaatsen kunnen onder bepaalde voorwaarden een premie krijgen van de Vlaamse overheid.

Wil jij ook overschakelen op hoogrendementsglas? Wij helpen je graag op weg! Vraag vandaag nog een offerte aan voor een glasrenovatie op maat.

Wat zijn de voordelen van glasrenovatie?

- Wanneer je raamprofielen nog winddicht en in goede staat zijn, is het rendabel om je enkele of dubbele beglazing te vervangen door hoogrendementsglas.

- Glasrenovatie biedt een alternatief voor het vervangen van het volledige raamwerk. De kostprijs ligt hiervoor 3 tot 4 maal lager.

- Er komt geen stofferig kap- en breekwerk aan te pas en je binnenmuren moeten niet worden hersteld nadien.

- Voorwaarde is wel dat je raamkaders nog in goede staat zijn. Om dit te controleren sturen wij vrijblijvend een specialist ter plekke.

Wij werken uitsluitend met hoogkwaliteitsglas dat geplaatst wordt door ons vakkundig team ... En dit allemaal aan een voordelige prijs!

Wat is hoogrendementsglas?

Hoogrendementsbeglazing isoleert twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en vier tot vijf keer beter dan enkel glas. Wanneer u kiest voor hoogrendementsglas heeft u, onder bepaalde voorwaarden, recht op een premie. Zo betaalt de netbeheerder een premie van 10 €/m2 voor het vervangen van enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas met een U-waarde van maximaal 1,1. Ook zijn er steden en gemeentes die lokale premies geven voor het vervangen van je oude glas. Meer informatie kan je hier vinden.

Waar wacht je op? Bespaar dit najaar al kosten door te investeren in hoogrendementsglas. Neem contact op met ons of vul het offerteformulier in voor een voorstel op maat.

Vraag jouw offerte op maat aan.