Een glazen deur is veel meer dan het lijkt. Omdat elke deur volledig op maat gemaakt wordt, krijg je de kans om ze volledig naar jouw wens te stylen. Door te variëren in de onderstaande drie basiselementen van glazen deuren, heb je alvast een brede waaier aan mogelijkheden.

Creatief met omlijstingen

De eerste stap van de creatieve reis begint bij de algemene look van je deur. Kies je voor een volglazen deur in een strakke afwerking? Of geniet een smeedijzeren glasdeur de voorkeur in je industriële ruimte? Een combinatie van de twee vind je bij een aluminium omlijsting voor je glazen deur, en past ongetwijfeld bij elk interieur.

volgazen deur, smeedijzeren deur en aluminium omlijsting

Creatief met glassoorten

Eens je een keuze hebt gemaakt over de randen van je glasdeur, is het tijd om te beslissen welk soort glas je er graag in wil verwerken. Het mooiste uitzicht op je tuin krijg je met (extra) helder glas. Een subtiele verhoging van je privacy creëer je dan weer met satin soft (extra helder) glas in je nieuwe deur.

Bij elk product op onze website staat expliciet vermeld welke uitvoeringen mogelijk zijn. Bekijk dus zeker dit onderdeel van de omschrijving om te bevestigen dat je favoriete combinatie haalbaar is. 

Creatief met design

Vind je één enkele glassoort net te weinig? Ga dan voor een combinatie van meerdere soorten! Mix en match erop los en creëer een prachtig design voor je glaswerk. De combinatie tussen mat en helder glas leidt tot prachtige ontwerpen. Dankzij de moderne zandstraaltechnieken zijn zelfs de meest originele ontwerpen mogelijk. 

drie soorten glasdesign

Met glas heb je meer opties dan je kan tellen. Jouw creatieve geest en een gespecialiseerd team om jouw ideeën uit te werken, meer is er niet nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op om de eerste stap te zetten naar de mooiste draaideur voor jouw interieur. 

We helpen je graag bij je keuze!