Glaswanden geven een eigentijdse uitstraling aan je kantoor. Veel licht en grote ruimtes spelen daarin een grote rol. Met glaswanden visualiseer je ook dat jouw bedrijf garant staat voor transparantie en open communicatie. Je merkt het al, glaswanden kunnen vast en zeker een meerwaarde betekenen voor je bedrijf. Ze beschikken trouwens over heel wat voordelen!

Voordeel 1 - Natuurlijk daglicht

Er is niets fijners dan de dag beginnen met een warme zonnestraal die door het raam op je rug valt. Natuurlijk daglicht is bovendien een bron van energie, die je medewerkers best kunnen gebruiken tijdens de werkdag. Dankzij de glaswanden kan het natuurlijk daglicht zich optimaal verspreiden over de hele kantoorruimte. Daardoor heb je meteen ook minder kunstlicht nodig om het kantoor te verlichten, wat dan weer een gunstig effect heeft op je energiefactuur. 

Voordeel 2 - Privacy en akoestiek 

“Waarom dan niet gewoon een kantoor zonder wanden?”

De belangrijkste reden hiervoor is uiteraard het geluid. De volglazen wanden werken geluidswerend, waardoor jouw telefoontje geen andere collega’s stoort. Wanneer je tijdens dat telefoontje vertrouwelijke informatie uitwisselt, geven de glaswanden je wat meer privacy. 

Voordeel 3 - Toekomstmogelijkheden

Glaswanden geven je kantoor een meerwaarde, zo veel is duidelijk. Wanneer jouw bedrijf uit zijn voegen barst en meer plaats nodig heeft om te groeien, zijn de glaswanden zeker ook een extra troef. De nieuwe eigenaar van het kantoorgebouw kan er immers alle kanten mee uit, en hoeft geen dringende breekwerken uit te voeren om die felbegeerde open ruimte te creëren. 

Overtuigd? Alles Glas bekijkt graag samen met jou hoe jouw kantoor voordeel kan halen uit onze glaswanden. We maken de wanden steeds op maat, volledig naar jouw smaak. Jouw ruimte, jouw keuze. Vraag een offerte aan en we bekijken samen alle mogelijkheden!