beloopbaar glas
beloopbaar glas
beloopbaar glas detail
Beloopbaar Glas Trap 2
Beloopbaar glas trap
Beloopbaarglas 1
Beloopbaar-glastegel-2
Beloopbaar glas trap 3
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Beloopbaar glas

Een glazen vloer of trap brengt net dat beetje extra in uw stijlvolle woning. Dankzij het maatwerk van Alles Glas loopt u voortaan op een prachtige glazen vloer die volledig uw smaak is.

  • Stijlvol

  • Toepasbaar in elke ruimte

  • Op maat gemaakt

  • Garantie

Vraag je offerte
Onze brochure
Nog meer inspiratie

Ontdek meer over ons beloopbaar glas!

Beloopbaar glas

Een lichtstraat creëren in uw woning of uw traptreden van glas, het brengt een strak en uniek design in uw woning. Alles Glas kan u begeleiden bij de mogelijkheden met oog op licht, afwerking en de strikte veiligheidsnormen die erbij komen kijken. Het oog voor detail bij beloopbaar glas is net datgene wat uw woning kan onderscheiden. Met gelakte randen voorzien wij een afwerking waardoor het frame onderaan niet te zien is. De kwaliteit en het resultaat spreekt voor zich.

Maatwerk: Beloopbare glas oplossingen zijn altijd maatwerk. Zo bespreken wij eerst met u de mogelijkheden en bekijken wij de technische tekeningen of komen we ter plaatse om een juist beeld te krijgen van de situatie en uw constructie. Vervolgens maken wij een prijs op maat.

Met oog op design en veiligheid doen wij u een voorstel ten behoeve van uw wensen. U zult bij ons dan ook goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden en de eventuele beperkingen.

Vragen, opmerkingen of offerte aanvragen?

Binnen 24 uur antwoord l Gratis opmeting l Vrijblijvende offerte

Neem contact op